Over ons

Ondertussen zijn wij met een team van 6 pieten. Over de jaren zijn wij een hechte vriendengroep geworden die ieder jaar weer uitkijkt naar het sinterklaas feest en al jarenlang vol plezier zwarte piet spelen.

Wie is Wie?

  1. De hoofdpiet. De oprichter van ons team. Met zijn jaren ervaring als piet weet hij ondertussen wel hoe het moet. Bij binnenkomst zit de sfeer erin en is het altijd gezellig als deze piet er is. Hij is te herkennen aan zijn groene pak.

  2. Onze plan-piet. Ook deze piet heeft ondertussen al aardig wat jaren ervaring en weet wel hoe hij de sfeer erin krijgt. Deze piet is ook onmisbaar in het team en zorgt ervoor dat alles in goede banen loopt. Hij is te herkennen aan zijn paarse pak.

  3. Meisjespiet. deze piet is altijd bezig met haar mooie krullen. Het liefst zit ze heel de dag voor de spiegel en probeert ze alle soorten make up, maar dat mag niet van de hoofdpiet want die make up moet nog ingepakt worden! Ze is te herkennen aan haar rode pak en volle bos krullen.

  4. Spelpiet. Wat is nou een huisbezoek zonder spelletjes? saai! Daarom zorgt onze spelpiet ieder jaar voor een nieuw spel met leuke spelletjes en vol uitdagingen. Hij is te herkennen aan zijn rode pak 

  5. Paardenpiet. Paardenpiet is altijd bezig met het verzorgen van Ozosnel. Heel de dag is ze bezig met het kammen en klaarmaken van Ozosnel voor sinterklaas. Ze is te herkennen aan haar blauwe pak.

  6. Knutselpiet. Cadeautjes inpakken kan ze als geen ander. Als ze even tijd heeft tussen het cadeautjes inpakken gaat ze verder met haar vele knutsel werkjes. En ze zit daarom ook nooit stil. Deze piet is te herkennen aan haar rode pak en mooie veren.